7 Mart 2013 Perşembe

Hatay Ucuz Uçak Bileti


Hatay Ucuz Uçak Bileti

Tarih boyunca göçlere açık olmasına neden olan verimli topraklara sahip olan Hatay; diğer adıyla Antakya; Anadolu’yu Çukurova yoluyla Suriye ve Filistin’e bağlayan yolların kavşak noktasında bulunmaktadır. Ve Mezopotamya’dan Akdeniz’e çıkmak için kullanılan en uygun limanlar da burada yer almaktadır. 2300 yıllık bir tarihi geçmişe sahip olan şehir, inanç turizmi merkezleri, antik kentleri ve yaylalarıyla turizm potansiyeline sahiptir.


Hatay’a giderseniz gezip görmeniz gereken yerlerin başında İskenderun geliyor. Kendi adıyla anılan körfezin kıyısında modern bir kent olan İskenderun yemyeşil ve dört mevsim sıcak bir turizm merkezidir. Bunun yanı sıra Katolik Kilisesi olan Saint Pierre Kilisesi, St. Simon Stylite Manastırı, Habib Neccar Cami, Şeyh Ahmet Kuseyri Cami, Surlar, Demirkapı, Köprüler, Dana Ahmetli Köprüsü, Koz Kalesi, Payas Kalesi, Mancınık Kalesi, Cin Kulesi, Darbısak Kalesi, Cindi Hamamı, Saka Hamamı, Meydan Hamamı, Yeni Hamam, Kurşunlu Han, Sokullu Hanı gezebileceğiniz diğer yerler arasında. Yaylaları ve yeşilliği sevenler Belen Güzelyayla, Nergizlik Yaylası, Teknepınarı Yaylası, Erzin, Kocadüz, Üçkoz, Bağrıaçık, Karıncalı yaylaları ziyaret edilebilir.

Hatay’da yörenin doğal güzellikleri, tatları mutfağına da yansımıştır. Oruk, öcce, ekşili börülce, beyaz kabak boranisi, ceviz biber (Muhammara), bakla ezmesi, humus, nazlı et yemeği, peynirli künefe ve taş kadayıf yemeniz gereken lezzetlerden.

Hatay’a yolculuğunuzda ulaşım için uçak kullanmanızı tavsiye ederiz. Hatay Havalimanı Antakya merkezden 25 km uzaklıktadır. Şehir merkezine kolaylıkla ulaşımı vardır. Hatay planlarınız için Anı Tur’un Ucuz Uçak Bileti fırsatlarını kaçırmayın!

Uçak Bileti Kampanyaları ' nı yayınladığımız kategoriye de gözatabilir, size uygun kampanyaları tespit edebilir ve bağlantıları takip ederek yada 0850 252 1 264 nolu Anıtur Uçak Bileti hattımızı arayarak ucuz uçak bileti satın alabilirsiniz