6 Mart 2013 Çarşamba

Uşak Ucuz Uçak Bileti

Uşak Ucuz Uçak Bileti

Komşuları Kütahya ve Afyon gibi İç Anadolu ve Ege Bölgesi arasında geçiş oluşturan Uşak, M.Ö. 4 binli yıllardan bu yana bir tarihe sahip olan bir Ege şehridir. Halısı ile ünlü şehir “Türkiye’nin Halı Tezgahı” olarak bilinir. Önemli bir sanayi ve tarım merkezi olan Uşak, Türk Kurtuluş Savaşı’nda da önemli bir yere sahiptir.


Uşak kültür turizmi ile adından söz ettiren bir kenttir. Uşak Arkeoloji Müzesi, Atatürk ve Atnografya Müzesi, Karun Hazineleri, Sebaste, Blaundus, Mesotimolos, Alaudda, Akmonia, Kremon Agora, Pepuza, Cılandıras Köprüsü, Hacı Gedik Köprüsü, Çataltepe Köprüsü, Beylerhan Köprüsü, Çanlı Köprü, Ulu Camii, Burma Camii, Kareler Camii, Çakaloz Camii, Hacı Gedik Hanı, Paşa Hanı, İnay Kervansarayı, Bedesten, Hamamboğazı Kaplıcası, Örencik Kaplıcası, Aksaz Kaplıcası, Emirfakılı Kaplıcası, Atatürk ve Kurtulış Anıtı, Göğem Zafer Anıtı, Cumhuriyet Meydanı ve İstasyon Meydanı, AnıtAğaç görülmeye değer yerler arasında. Anıtur Ucuz Uçak Biletleri ile hava yolunu kullanarak Uşak’ı ziyaret edebilirsiniz.

Uşak’ta tadabileceğiniz lezzetler arasında yöreye ait geleneksel yemeklerden; tarhana çorbası, yumurta sızdırma, ciğerli bulgur, döndürme, arap aşı, keşkek, alaca tene, köpük helva, höşmerim ve tahin helva denemeniz gereken yemeklerden. Uşak’tan bir hatıra ile dönmek isteyenler ise kökboyasından yapılan eşme kilimlerden, pamuklu dokumalardan, pelüş battaniyelerden ve deri giyim ürünlerinden alabilirler. Uşak halıları ve Eşme Kilimleri şehrin önemli değerlerindendir.

Eğer yakın zamanda yolculuk planlarınız içinde Uşak varsa en kolay ulaşım yollarından biri hava yoludur. Uşak merkeze 4 km mesafede olan Uşak Havaalanı ile ulaşımınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Uşak’a konforlu bir uçak yolculuğu yapmak istiyorsanız ucuz uçak bileti için Anı Tur’un Ucuz Uçak Bileti avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Uçak Bileti Kampanyaları ' nı yayınladığımız kategoriye de gözatabilir, size uygun kampanyaları tespit edebilir ve bağlantıları takip ederek yada 0850 252 1 264 nolu Anıtur Uçak Bileti hattımızı arayarak ucuz uçak bileti satın alabilirsiniz