4 Mart 2013 Pazartesi

Samsun Ucuz Uçak Bileti

Samsun Çarşamba Ucuz Uçak Bileti

Karadeniz Bölgesi’nde yer alan Samsun, doğal tarihi ve kültürel zenginlikleri ile bölgenin turizm potansiyeli yüksek kentlerindendir. Şehrin yakın tarihimiz açısından da önemli bir yeri vardır. Anadolu savunmasını planlamak açısından Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da ayak bastığı Samsun aynı zamanda Türk İstiklal Savaşı’nın başladığı yerdir.

Tarihi önemi olan Samsun’da özellikle Doğupark’ta bulunan Bandırma Vapuru’nu görmenizi tavsiye ederim. Tarihi atmosferini mutlaka yaşamalısınız. Şehrin merkezinin doğusundaki sahil şeridi olan Doğupark’ta hayvanat bahçesi de bulunmaktadır. Şehrin merkezinin batısı ise Batıpark olarak adlandırılmış. Burada ise Amisos Tepesi, Amisos Kafe, Amazon Heykeli, Amazon Kafe, Fayton Gezisi ve çocuklar için oyun parkı bulunuyor. Eğer Samsun’a giderseniz ziyaret edebileceğiniz diğer yerler arasında ise Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, Gazi Müzesi, Amisos Tepesi ve Tümülüsler, Amazon Heykeli, Çakırlar Korusu, Yakakent ve Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti var.

Samsun’dan dönerken kendiniz için yada sevdikleriniz için ufak hediyeler alabilirsiniz. Minyatür Atatürk Anıtı Heykeli, Süt Çökeleği, Bafra Nokulu, keten bezinden yapılan çeşitli giysiler alternatifleriniz arasında.

Samsun’a bir yolculuk yapmayı planlıyorsanız ulaşım için hava yolunu seçebilirsiniz. Samsun Çarşamba Havaalanı şehir merkezine 24 km gibi kısa bir mesafede bulunuyor. Samsun planlarınız için Anı Tur Ucuz Uçak Biletleri fırsatlarını kaçırmayın. Cazip fiyat seçenekleri ile yolculuk etmek için hemen Anı Tur ile iletişime geçin.

Uçak Bileti Kampanyaları ' nı yayınladığımız kategoriye de gözatabilir, size uygun kampanyaları tespit edebilir ve bağlantıları takip ederek yada 0850 252 1 264 nolu Anıtur Uçak Bileti hattımızı arayarak ucuz uçak bileti satın alabilirsiniz