4 Mart 2013 Pazartesi

Şanlıurfa Ucuz Uçak Bileti

Şanlıurfa Ucuz Uçak Bileti

Tarihi geçmişi 9 bin yıl önceye dayanan Şanlıurfa; Güney Doğu Anadolu Bölgesinin orta kesiminde yer alır ve büyük bölümü yükseltisi fazla olmayan düzlüklerden oluşmaktadır. Paleolotik, Neolitik, Kalkolitik ve ilk tunç çağına ait eserlere sahip olan şehir; Hz. Eyyüb’ün yaşadığı, Hz. İsa tarafından kutsanan bir müze kent gibidir.

Şanlıurfa ziyaret edilmesi gereken birçok esere sahiptir. Özellikle Urfa Kalesi ve Şanlıurfa Müzesi görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Antik kentleri gezmeyi sevenler ise adı en çok duyulan Harran’ı ve Şuayb Şehri’ni, Soğmatar’ı, Nevali Çori’yi, Edessa’yı, Kazane’yi gezebilirler. Ulu Cami, Hz. İbrahim’in doğduğu mağara ve Mevlid’i Halil Cami, Balıklı Göl, Hz. Eyüp Peygamber ve Makamı, Eski Ömeriye Cami, Deyr-i Mesih Kilisesi, Der-Yakup Kilisesi, Karakoyun Deresi, Karakoyun Su Kemeri, Firuz Bey Çeşmesi, Cıncıklı Hamam, Vezir Hamamı, Serçe Hamamı, Gürmük Hanı, Hacı Kamil Hanı, Mençek Hanı, Barutçu Hanı, Hacı Hafızlar Evi, Sakıbın Köşkü ve Küçük Hacı Mustafa Hacıkamiloğlu Konağı gezebileceğiniz diğer alternatifler arasında. Tüm bu tarihi ve kültürel zenginliği Anıtur Ucuz Uçak Biletleri ile cazip fiyatlarla yolculuk fırsatları ile ziyaret edebilirsiniz.

Yemek kültürü çok zengin olan Şanlıurfa’da ayran çorbası, çagala aşi, pakla aşi, hitti bastirması, sarımsak aşı, isot çömlegi, erik tavası, semsek, has dolması, mimbar, acir bastırması, masluka, lebeni, borani, duvaklı pilav, etli köfte, kemeli kebap, Frenkli kebap, bostana, koruk salatası, katmer tadabileceğiniz lezzetlerden sadece bir kaçı.

Eğer yakın zamanda yolculuk planlarınız içinde Şanlıurfa varsa en kolay ulaşım yollarından biri hava yoludur. Şanlıurfa merkeze 35 km mesafede olan Şanlıurfa Gap Havaalanı ile ulaşımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Şanlıurfa’ya konforlu bir uçak yolculuğu yapmak istiyorsanız ucuz uçak bileti için Anı Tur’un Ucuz Uçak Bileti avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Uçak Bileti Kampanyaları ' nı yayınladığımız kategoriye de gözatabilir, size uygun kampanyaları tespit edebilir ve bağlantıları takip ederek yada 0850 252 1 264 nolu Anıtur Uçak Bileti hattımızı arayarak ucuz uçak bileti satın alabilirsiniz