4 Mart 2013 Pazartesi

Sinop Ucuz Uçak Bileti



Sinop Ucuz Uçak Bileti

Turizm açısından zengin bir potansiyele sahip olan Sinop, doğal güzellikleri ve tarihi eserleri ile ziyaret edilmesi gereken illerden biri. M.Ö. 4500 yıllarına dayanan tarihi ile çeşitli uygarlıkların izlerini taşıyan kaleleri, kaya mezarları, camileri, kiliseleri, hamamları ve türbeleri ile pek çok tarihi esere sahiptir.


Sinop’ta gezebileceğiniz pek çok tarihi ve turistik yer bulunmakta. Sinop Kalesi, Paşa Tabyası, Eski Sinop Cezaevi, Sinop Müzesi ve müzede bulunan İkonalar, Akliman, Hamsilos, Karakum Yöresi, Bahçeler Mevkii ve Mobil Mevkii, Sarıkum, Karakum, Akgöl, İnaltı Mağarası, Efelek Tatlıca Şelaleleri, Balatlar Kilisesi, Alaadin Camii, Eski Sinop Tersanesi, Şehitlik ve Şehitler Çeşmesi görmeniz gereken yerler arasında. Sinop’u ziyaret etmeyi düşünüyorsanız Anıtur Ucuz Uçak Biletleri ile cazip fiyat seçenekleri ile konforlu bir yolculuk sizleri bekliyor.

Yöreye özgü yemekler arasında ise nohul, katlama pilaki, mısır pastası, kaşık çıkartması, keşkek yemeği, hamsi dolması, ayva ve kestane yemeği, kulak hamuru, ıslama, mısır çorbası, mısır tarhanası, sirkeli patlıcan ve sirkeli pırasa var. Sinop yolculuğundan dönerken hediyelik eşya almak isterseniz; ketenden yapılan çarşaf ve örtülerden, mahrama ve durağan bezinden, özel Sinop bıçaklarından, ahşaptan yapılmış tekne maketlerinden, el yapımı av malzemelerinden veya oya işlerinden alabilirsiniz.

Sinop yolculuğunuzda ulaşım için uçak kullanmanızı tavsiye ederiz. Sinop Havalimanı merkezden 8 km uzaklıktadır. Şehir merkezine kolaylıkla ulaşımı vardır. Sinop planlarınız için Anı Tur 'un Ucuz Uçak Bileti fırsatlarını kaçırmayın!

Uçak Bileti Kampanyaları ' nı yayınladığımız kategoriye de gözatabilir, size uygun kampanyaları tespit edebilir ve bağlantıları takip ederek yada 0850 252 1 264 nolu Anıtur Uçak Bileti hattımızı arayarak ucuz uçak bileti satın alabilirsiniz